Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Голем митинг во Карпош на Коалицијата за Подобра Македонија – 24.11.2016 година

[metaslider id=6645]

Линк до албум

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin