Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ЗА КОГО ОДРАБОТУВА ЗАЕВ?

GROM22.07.2016 година

Градоначалникот на Струмица Зоран Заев повторно се крие. Наместо да одговори самиот тој на обвинувањата за неговото работење и неработење како градоначалник, одговара СДСМ и тоа со клевети.

ГРОМ одработувал за други?! Не, ние од ГРОМ одработуваме домашна агенда: Онаа на граѓаните на Струмица, а тие од СДСМ одработуваат странска, платеничка и затоа наместо Заев одговара партијата. Очигледно струмичкиот градоначалник е зафатен со кодошлаци и шпиунирање на сопствeната држава, пришто презел преголеми обврски кон странските служби, па нема време да се посвети на струмичките, секојдневни проблеми.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin