Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ЖЕНИТЕ НА ГРОМ НА РАФТИНГ НА ТРЕСКА И ВАРДАР

image-0.02.01.3c75152f50eac553f79a50b986977dbfd48c6febaf453515e1a40e356e3f76aa-V12.06.2016 година

Форумот на жени на Граѓанската опција за Македонија- ФОЖ ГРОМ, на 12ти јуни беше дел од еден несекојденевен рекреативен настан: рафтинг на реките Треска и Вардар.

Рафтингот беше во целосна реализација на ФОЖ ГРОМ Сарај и на потпретседателот на ГРОМ, проф. др. Зоран Поповски.

На рафтингот учествуваа 50 жени од кои 30-тина , со три чамци се спуштија низ ладните и брзи води на Треска и Вардар. Најбројни беа жените на форумот на жени ГРОМ – Карпош, форумот на жени ГРОМ- Сарај и форумот на жени ГРОМ- Кисела Вода. На рафтингот учествуваше и пратеникот на ГРОМ Чедомир Саздовски.

Форумот на жени на ГРОМ им се заблагодари на професорот Зоран Поповски и на Снежана Јовкоска за извонредната организација на рафтингот.

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin