Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОМ ГРОМ ИМ ПОДАРИ КНИГИ НА ДЕЦАТА ОД ,,11 ОКТОМВРИ’’

11 OKTOMVRI 925.05.2016 година

Денеска, Форумот на Млади на Граѓанската опција за Македонија ги посети децата од Домот за деца ,,11 Октомври’’ . Повеќе од еден час, младите громовци се дружеа со дечињата и притоа им подарија книги. Симболично преку оваа акција претставниците на  ФОМ ГРОМ им порачаа на овие млади, дека образованието е најбитен темел за да се изградат како личности, и понатаму во животот да редат само успеси. На крајот од дружбата, сите со задоволство констатираа дека ваквите средби и во иднина ќе станат практика, и се договорија за ,,пресметка’’ во меѓусебен фудбалски натпревар.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin