Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Интервју на Претсаедатело на ГРОМ Стевчо Јакимовски за К3 телевизија

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin