Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Хуманитарна аукција – Донација за „ДЕЦАТА СО ВЕЧНА НАСМЕВКА“

1098271_1734636813438887_4661890206352657949_n22.03.2016 година

Хуманитарниот концерт “ЗА ДЕЦАТА СО ВЕЧНА НАСМЕВКА”, во организација на Форумот на жени на ГРОМ – Карпош, одржан по повод 21-ви март, Светскиот ден на лицата со Даунов синдром, беше збогатен со донација на уметнички дела од 14 жени академски сликари.

Во убавината на овие уметнички дела уживаа присутните гости на хуманитарниот концерт кој се одржа на 21-ви март 2016 год. во Кинотеката на Македонија.
Сретствата од хуманитарниот концерт како и сретствата добиени со аукцијата ќе бидат донирани на деца со Даунов синдром од Карпош.

Организатор: Добрила Андоновска, Форум на жени ГРОМ – Карпош
Фотографија:Игор Ѓуровски и Амел Амед
Камера: Саше Трајковски
Графички дизајн: Ивана Пендовска Вукашиновиќ
Контакт за продажба: Марија Светиева

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin