Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Со црвени рози младите на ГРОМ им го честитаа 8 Март на жените

DSC_938408.03.2016 година

Форумот на Млади на ГРОМ, по повод Меѓународниот ден на жената ,, 8 Март”, на плоштадот ,, Македонија”  организираше акција со која им го честиташе празникот на жените.

Подарувајќи им роза, младите громовци на симболичен начин ги уважија и им изразија почит на нашите сограѓанки од понежниот пол. Овој гест  од страна на ФОМ ГРОМ кон дамите, наиде на позитивни реакции и благодарност за вниманието кон ни

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin