Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ расте!

Љупчо Пренџов06.02.2016 година

Формирана e уште една Општинска Организација на Граѓанската опција на Македонија. ГРОМ – Вевчани е најновата „членка“ во семејството на третата политичка опција во Република Македонија. За претседател беше избран Спасе Велкоски.

 

 

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin