Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Громовска солидарност за најмладите

DSC_030629.12.2015 година

Во пресрет на новогодишните празници, активистите на  Општинската Организација ГРОМ – Карпош организираа хуманитарна активност со која поделија новогодишни пакети за децата на социјално загрозените семејства од Карпош.

Во просториите на Централниот штаб на ГРОМ беа поделени 106 пакетчиња на најмалите кои ги примија со искрена радост. Хуманоста и солидарноста се вредносен столб на ГРОМ како политичка партија, која континуитетно спроведува хуманитарни активности со кои им помага на ранливите категории граѓани.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin