Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Новогодишна хуманитарна акција во организација на ОО ГРОМ -Карпош

12140942_10153917689344742_101766035285233944_o

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin