Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Хуманитарна акција во организација на Форумот на жени ГРОМ – Карпош

20.10.2015 година
Форумот на жени ГРОМ-Карпош организира хуманитарна акција за донирање  на зимска блека и обувки под мотото “За сите на кои им е потребна наша помош”.
Акцијата ќе трае од 19.10.2015 до 03.11.2015.
Собирен пункт: Урбана заедница Карпош 1, од 08:00 до 15:00 во работните денови и сабота од 10:00 до 13:00 часот
Humanitarna akcija
Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin