Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ЧЕСТВУВАЊЕ НА ДВАТА ИЛИНДЕНИ

znamemk02.08.2015 година

Делегација на Општина Карпош предводена од градоначалникот Стевчо Јакимовски потпретсадателката на ГРОМ Мавие Мехмети и претседателот на младите на ГРОМ Бојан Велевски, на 2 август, Илинден, положија венци свежо цвеќе на спомениците на учесниците на Второто заседание на АСНОМ, наспроти Собранието на Република Македонија, пред споменикот на Никола Карев и пред споменикот на Методија Андонов Ченто.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin