Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ДО И ПО 24 АПРИЛ 2016

GROM15.07.2015 година

Од денес, 15 јули 2015 година, до 24 часот на 24 април 2016 година, се знае што ќе се случува.

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија треба да размислува што ќе прави по 24 април 2016 година, почнувајќи од 1 часот по полноќ, па натаму.

Оваа битка за нив завршува со сигурен пораз.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin