Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Годишнина на Градската организација на ГРОМ

_DSC985002.03.2015 година

ГРОМ Град Скопје одбележа една година од постоењето.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin