Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ОО ГРОМ Охрид со донација за поплавените во Македонија

10967671_953652011312033_289353555_n15.02.2015 година

(фото) ОО ГРОМ Охрид со донација за поплавените во Македонија

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin