Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ЕДНА ГОДИНА ГРОМ КАРПОШ – РОДЕНДЕНСКИ „ГРМИМЕ“!

ЕДНА ГОДИНА ГРОМ КАРПОШ24.11.2014 година

Во свечена атмосфера беше одбележана една година од постоење на Општинската организација ГРОМ Карпош. Со пригоден говор претседателот на Општинската организација ГРОМ Карпош Оливер Станоески и претседателот на партијата ГРОМ Стевчо Јакимовски им се обратија на присутните посакувајќи им и во иднина успешна работа.

Фотогалерија

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin