Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Одбележан Денот на Независноста на РМ во Охрид

Одбележан 8ми септември08.09.2014 година

По повод 8 ми Септември – Денот на Независноста на Република Македонија, делегација од Општинската Организација на ГРОМ во Охрид, положи свежо цвеќе во спомен паркот на Револуцијата.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin