Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Честитка по повод Рамазан Бајрам

ГРОМ28.07.2014 година

ГРОМ им посакува честит Рамазан Бајрам на сите граѓани од исламска вероисповест. Празникот минете го во љубов, мир и разбирање со семејството, пријателите и соседите.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin