Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ Охрид со помош за Србија и Босна и Херцеговина

Кликни за фотогалерија22.05.2014 година

Во рамките на хуманитарната акција за помош на Србија и Босна и Херцеговина , погодени од катастрофалните поплави, и Општинската организација на ГРОМ од Охрид, предводена од претседателот Љупчо Настоски организираше собирање на храна, облека, средства за хигиена и вода.

Собраните средства членовите на ГРОМ Охрид ги доставија до најблискиот пункт за од таму да бидат препратени во загрозените подрачја.

Раководството на ГРОМ Охрид  повикува на хуманост од сите граѓани и ќе продолжи и понатаму со вакви акции.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin