Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Одговор на Стевчо Јакимовски по повод денешната реакција на СДСМ

ГРОМ

12.05.2014 година

ВОДСТВОТО НА СДСМ НЕ МИСЛЕЛЕ НА ИЗБОРИТЕ, ТУКУ НА НЕИСТОМИСЛЕНИЦИТЕ

„Толку се СДСМ специјалисти за промашување, што ни случајно не знаат кому јас сакам да му се допаднам.

Но, она што е непоимливо за граѓаните и за политички поискусните, е што Радмила Шеќеринска и Зоран Заев во изминативе десет месеци, очигледно не се подготвувале за изборите, туку за деновите по изборите. Поточно, сите нивни напори биле насочени кон Конгресот на партијата, за тоа како да ги победат своите неистомисленици, а не Никола Груевски кој требаше да им биде главна цел. Ете каде ја трошеле цело време енергијата и каде им бил фокусот, а после се чудат на изборните резултати.“

Стевчо Јакимовски,                                                                                                       претседател на Граѓанска Опција за Македонија

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin