Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ИНФО: Прес-конференција на Коалицијата ГРОМ

ГРОМПретседателот на Граѓанска опција за Македонија и лидер на коалицијата ГРОМ, Стевчо Јакимовски, денеска, 28 април 2014 година, во 13.30 часот, во централниот изборен штаб на ГРОМ (ул. Рузвелтова бр.5) ќе одржи конференција за печат по повод резултатите од предвремените парламентарни избори.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin