Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Во организација на ФОЖ ГРОМ-Карпош

КЛИКНИ ЗА ФОТОГАЛЕРИЈАГРОМ ДОНИРАШЕ КНИГИ НА ГРАЃАНИТЕ

Форумот на жени ГРОМ-Карпош со сесрдна помош на општинските форуми на жени на ГРОМ од првата изборна единица реализираше донаторска акција “Подари книга, подари добра мисла- ГРОМ. Донирани беа околу 3000 наслови, книгите ги подарија жените на Граѓанската опција за Македонија.

Донаторската акција беше подржана од кандидатите за пратеници на Коалицијата ГРОМ. Свое обраќање и свој придонес со свои авторски дела имаат и носителот на листа на Коалицијата ГРОМ на првата изборна единица Проф. Д-р. Чедомир Саздовски и Проф. Д-р. Татјана Стојаноска Иванова.

Граѓаните беа видно одушевени од оваа ретка можност да добијат книга на подарок, а многумина од нив видно возбудени ја бараа својата омилена книга од детството или својата младост.

 

 

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin