Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Средби со граѓани во општина Карпош

Кликни за фотогалерија23.04.2014 година

Денеска, среда (23.04.2014) лидерот на ГРОМ Стевчо Јакимовски оствари низа средби со граѓаните од општина Карпош. На неколку локации ширум општината, првиот човек на Граѓанската опција за Македонија се сретна со своите сограѓани каде поразговараа за тековните проблеми.

Јакимовски, притоа ги презентираше приоритетите од изборната програма на ГРОМ и понуди конкретни решенија со кои ќе се подобрат животните услови и стандардот на граѓаните.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin