Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

За Велигден од ФОЖ – Карпош

Кликни за фотогалеријаФорумот на жени ГРОМ-Карпош, во пресрет на големиот христијански празник Велигден, организираше хуманитарна акција, споделувајќи искрена љубов кон 47 семејства, донирајќи мал прилог кон традиционалните обичаи кои ги разубавуваат домовите за најголемиот христијански празник.

Спроведувајќи ја оваа хумана акција, членките на Форумот на жени ГРОМ-Карпош на сите граѓани од христијанска вероисповед им посакаа честит Велигден, добро здравје, радост и среќа.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin