Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

АГЕНДА за изборна единица 3 за 17.04.2014 година

АГЕНДА  на Штеријо Николовносител  на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 3 за 17.04.2014 година

ВРЕМЕ Место на средби
10.30 часот Прошетка низ градскиот пазар во Кочани
12.00 часот Зрновци, средба со граѓани
13.00 часот с. Мородвис и с. Видовиште, средба со граѓани
14.00 часот

17.00 часот

с. Оризари, средба со граѓани

Трговски центар Кочани

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin