Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Агенда за изборна единица 1 и 2 за 17.04.2014 година

АГЕНДА  на Чедомир Саздовскиносител  на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 1 и за Виктор Цветковски, носител  на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 2 за 17.04.2014 година

Време Mесто на средби
12.00 ч Средби во Жданец
  1. 45 ч
Средба со граѓани на Коцка-
ТЦ „Лептокарија“
13.30 ч Средби во Нерези
15.00 ч Средби во Чаир
16.00 ч Средби во Чаир
17.30 ч Аеродром ТЦ „Бисер“
19.00 ч МИТИНГ ВО БУТЕЛ
Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin