Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Љупчо Настоски и кандидатите за пратеници од ИЕ5

DSCN1380ГРОМ ВО СРЕДБА СО ГРАЃАНИ, СТУДЕНТИ, ПЕНЗИОНЕРИ

Љупчо Настоски, носителот на листа во ИЕ5, во вечерните часови посети семејства во Кичево и Струга и разговараше со нив за одговорноста која тој ја презема како носител на листа на претстојните избори и доколку стане пратеник во македонскиот парламент.

Кандидатите за пратеници беа во посета на семејства од ромска и турска етничка припадност  со кои разговараа за потребите кои ги имаат секојдневно. Исто така, дел од нив се сретнаа и со група студенти во кафуле , со истата цел, но и возвратно се запознаа со проблемите на кои наидуваат студентите во Охрид. Средба остварија и со неколку пензионери на градскиот пазар и им ветија посета на нивните здруженија.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin