Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

АГЕНДА ЗА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 5 за 16.04.2014 година

АГЕНДА  на Љупчо Настоски, носител  на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 5 за 16.04.2014 година

ВРЕМЕ Место на средби
 
12.00 часот Посета на семејства во Трпејца (Љупчо Настоски и дел од кандидатите)
14.00 часот Посета на семејства во Љубаништа (Љупчо Настоски и дел од кандидатите)
16.00 часот Посета на семејства во Пештани (Љупчо Настоски и дел од кандидатите)
20.00 часот Посета на семејство во Охрид
 
Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin