Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

АГЕНДА ЗА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1 (16.04.2014 година)

АГЕНДА на Чедомир Саздовски, носител на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 1 и на претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски за 16.04.2014 година

ВРЕМЕ Место на средби
 
12.00 ч Ѓорче Петров
15.00 ч Центар (Средби со граѓани на Буњаковец, Капиштец, Зелен пазар)
18.00 ч Средби со граѓани во Гази Баба
19.00 ч Митинг во Хотел „Континентал“-Кристална сала
Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin