Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

АГЕНДА ЗА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 3 за 15.04.2014

АГЕНДА на Штеријо Николов, носител на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 3 и на претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски за 15.04.2014 година

ВРЕМЕ Место на средби
 
11.00 ч Средби со граѓани во Општина Чешиново-Облешево
12.30 ч Средби со граѓани во Караорман
14.00 ч Средби со граѓани во село Шашаварлија
15.00 ч Средби со граѓани во Штип
17.00 ч – 20.00 ч Средби со граѓани во Свети Николско

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin