Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Средба со граѓани во Црниче и Кисела вода

Кликни за фотогалеријаДенеска, понеделник (14.04.2014) претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски и носителот на коалицијата ГРОМ во изборната единица 1, Чедомир Саздовски, остварија низа средби со граѓаните од населбата Црниче и Кисела Вода, каде ја презентираа изборната програма на Ѓраѓанската опција за Македонија и поразговараа за актуелните проблеми со кои граѓаните се соочуваат секојдневно.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin