Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

АГЕНДА ЗА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1 (14.04.2014 година)

АГЕНДА на Чедомир Саздовски, носител на листата на кандидати за избор на пратеници на коалицијата на ГРОМ во Изборната единица 1 и на претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски за 14.04.2014 година

16.30 часот – Посета на семејство во Црниче

17.30 часот – Средба со граѓани во парк во Кисела Вода

18.30 часот – Средба со граѓани во с.Долно Лисиче

19.30 часот – Средба со граѓани во Драчево – слаткарница Стефани

20.15 часот – Средба со граѓани во парк Печурка

21.00 часот – Средба со граѓани во Порта Влае

 

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin