Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Демолиран штабот на ГРОМ во Карпош 3

Кликни за фотогалерија09.04.2014 година

Ноќта, помеѓу (08-09 април 2014) од страна на непознат сторител е демолиран штабот на Граѓанската опција за Македонија, кој се наоѓа во Карпош 3, ТЦ ,,Техника’’. Причинета е материјална штета во внатрешниот и надворешниот дел на штабот на ГРОМ. По вандалскиот чин, екипата на МВР изврши увид на местото на немилиот настан.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin