Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ЧЕДОМИР САЗДОВСКИ МЕЃУ ГРАЃАНИТЕ НА КИСЕЛА ВОДА

Кликни за фотогалерија08.04.2014 година

Носителот на листата на Граѓанска опција за Македонија – ГРОМ во изборна единица 1, Чедомир Саздовски, придружуван од кандидатите за пратеници Татјана Стојановска-Иванова, Бојан Велевски и Јовица Димоски, вчера оствари низа средби со своите сограѓани во Кисела Вода.

Саздовски се сретна со граѓани на Пржино, но поразговара со своите сожители и уште на неколку локации во Кисела Вода. Граѓаните на оваа скопска општина се интересираа за проектите што Граѓанска опција за Македонија ги предвидува во својата изборна програма, особено во поглед на вработувањето на младите луѓе, економијата, поддршката за спортот…

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin