Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Зоран Поповски во кумановските изборни штабови

Кликни за фотогалеријаГРАЃАНИТЕ Сè ПОХРАБРО НИ ПРИОЃААТ

Членовите и симпатизерите на Граѓанска опција за Македонија од Куманово, денеска во своите локални штабови беа домаќини на претседатескиот кандидат на ГРОМ, проф. д-р Зоран Поповски.

Од локалниот штаб во населбата Јане Сандански, преку штабовите во населбите Гоце Делчев, Иго Тричковски, Пуковско, па до шатбот во населбата Карпош, Поповски се сретна со многу симпатизери и членови на партијата, но и со граѓани на Куманово.

–          Сакам да ви ја пренесам позитивната енергија што ја примам деновиве од средбите со граѓаните ширум нашата земја и да ви кажам дека тие се сè похрабри да ни се придружат – рече Поповски пред членовите во штабот во населбата Пуковско.

Тој, исто така, ги презентираше и своите визии за извршувањето на претседателската функција, а за крај ги покани сите членови и симпатизери да присуствуваат на вечерашната конвенција за претставување на кандидатите за пратеници од коалицијата ГРОМ во Домот на културата „Трајко Прокопиев“ во Куманово.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin