Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Изборна единица 5

Предлог листа на кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија на Коалицијата ГРОМ во Изборната единица 5

Љупчо Настоски – носител на листа

 1. Љупчо Настоски – носител на листа
 2. Ксенија Манчев
 3. Александра Стојановска
 4. Дијана Митревска
 5. Ѓорѓи Голабоски
 6. Никола Стојановски
 7. Горан Николовски
 8. Деар Лимановски
 9. Катерина Милевска
 10. Сашо Робески
 11. Жаклина Василова Климоска
 12. Велјанчо Радески
 13. Кирил Димитровски
 14. Кристина Костоска
 15. Тони Симакоски
 16. Георги Наумовски
 17. Иванка Кикеска
 18. Борис Вељаноски
 19. Ивана Левеска
 20. Кире Кочовски

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin