Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Изборна единица 4

Предлог листа на кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија на Коалицијата ГРОМ во Изборната единица 4

Панчо Минов – носител на листа

 1. Панчо Минов – носител на листа
 2. Никола Ѓоргиевски
 3. Силвана Дончева
 4. Јорданчо Зографски
 5. Тања Трајкова Стојковска
 6. Алекса Копачев
 7. Жарко Марковски
 8. Весна Коцева
 9. Методи Лазаров
 10. Александра Дуева
 11. Борис Вандевски
 12. Марјан Митев
 13. Никица Житарова Толова
 14. Маријан Џинов
 15. Митко Ристов
 16. Мимица Антовска
 17. Стојан Петров
 18. Ангела Димоска
 19. Паско Атанасов
 20. Марјан Христов

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin