Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Изборна единица 3

Предлог листа на кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија на Коалицијата ГРОМ во Изборната единица 3

Штеријо Николов – носител на листа

 1. Штеријо Николов – носител на листа
 2. Ивон Величковски
 3. Бети Тасевска
 4. Тони Јакимовски
 5. Лилјана Арсова
 6. Петре Ордевски
 7. Дарко Донев
 8. Алил Грутков
 9. Ивана Митева
 10. Бранко Наков
 11. Маја Радуловиќ
 12. Симона Георгиевска
 13. Сузана Димова
 14. Драган Ковачовски
 15. Валентина Дукова
 16. Елена Крстевска
 17. Дарко Апостолов
 18. Крумислав Постолов
 19. Благој Трајковски
 20. Радислав Коцев

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin