Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Изборна единица 1

Предлог листа на кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија на Коалицијата ГРОМ во Изборната единица 1

 1. Чедомир СаздовскиЧедомир Саздовски – носител на листа
 2. Драгиша Милетиќ
 3. Татјана Стојаноска
 4. Бојан Велевски
 5. Ѓорѓи Чакарјаневски
 6. Катица Ристовска
 7. Љиљана Митовска
 8. Маја Спиридоновска
 9. Трајан Наковски
 10. Дијана Трендафиловска
 11. Владимир Станојевиќ
 12. Стефан Танески
 13. Убавка Матевска-Скаловска
 14. Ирена Симоновска
 15. Јовица Димоски
 16. Слободан Шошкоски
 17. Сара Бектеши
 18. Гоце Тодоровски
 19. Божидар Поп Ацев
 20. Голубка Нечевска-Цветановска

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin