Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Поповски на средба со граѓани во Крушево

Поповски на средби во КрушевоДенеска, Зоран Поповски оствари кафе-средба со Крушевчани, посети неколку семејства во село Беровци кои се занимаваат со земјоделство, го посети битолскиот пазар и ги посети жителите на селата Трново, Дихово и Цапари, каде со локалното население го посети споменикот на паднатите борци во Илинденското востание и Народно-ослободителната војна.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin