Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ЗОРАН ПОПОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД ПРОБИШТИП

Кликни за фотогалеријаВчера, претседателскиот кандидат од коалицијата ГРОМ, Зоран Поповски, ги посети пензионерите од Пробиштип, во просториите на Здружението на пензионери. Тој разговараше со луѓето од трета доба, за проблемите со кои тие се соочуваат, за начинот како го поминуваат своето време и за други актуелни теми од секојдневието. Поповски, понуди конкретни решенија  за подобрување на нивниот статус и во исто време, прими по некој совет од своите постари сограѓани.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin