Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Се одложува митингот на ГРОМ во Аеродром

ГРОМВе информираме дека поради временските услови се одложува митингот на Граѓанска опција за Македонија – ГРОМ, закажан за вечерва во општина Аеродром.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin