Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОМ-ГРОМ Центар со кампања против пушењето

ФОМ-ГРОМ Центар со кампања против пушењетоФорумот на млади на ГРОМ Центар, во неделата (23 март 2014) имаа активност за кампања против пушењето. Подмладокот од Центар делеше флаери на две локации, едната во Градскиот парк, а другата пред ТЦ „Буњаковец“. Активноста започна во 11 часот, а траеше до 13 часот. Од реакцијата на граѓаните, можевме да забележиме дека акцијата потполно го постигна посакуваниот ефект.

Кликни за фотогалерија

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin