Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Отворен првиот штаб на ГРОМ-Карпош

 

Oпштинската организација на Граѓанска опција за Македонија на Карпош активно се подготвува за изборите, па во таа смисла на 19 март се отвори и првиот изборен штаб во оваа општина, и тоа во Урбаната заедница Кузман Јосифовски Питу.

 

Многубројни членови и симпатизери беа дел од свечената атмосфера, а домаќините од Кузман Јосифовски Питу беа почестени и со присуството на претседателот на партијата, Стевчо Јакимовски, претседателскиот кандидат, Зоран Поповски, како и претседателот на Општинската организација на ГРОМ – Карпош, Оливер Станоески.

Кликни за фотогалерија: Отворен првиот штаб во КЈП и ПБК

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin