Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Средба-Поповски и Јакимовски со членството во Св.Николе и Лозово

СредбаВо пријателска и семејна атмосфера, со многу насмевки и заеднички теми на разговор домаќините, членови и симпатизери на ГРОМ си разменија мислења со врвот на нивната партија.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin