Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Фотогалерија: Претседателскиот кандидат Поповски на средба со граѓаните во источниот регион од Македонија

Средба со граѓани во Делчево:

Средба со граѓани во Пехчево:

Средба со граѓани во Берово:

Средба со граѓани во Пробиштип:

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin