Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Фотогалерија: По повод 8 Март, проф. д-р. Поповски во посета на домот за стари лица „Елисавета“ во Скопје

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin