Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Фотогалерија: Проф. д-р Зоран Поповски на средба со граѓаните во Прилеп

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin