Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Фотогалерија: Претседателскиот кандидат на ГРОМ проф. д-р. Зоран Поповски се претстави пред кичевчани

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin