Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ – Охрид на дружба во манастирот Св.Спас

ГРОМ ОХРИДСекојдневието на работниците, нивните грижи и радости, е она што најмногу ги интересира членовите на Општинската организација на Граѓанската опција за Македонија од Охрид.

Токму затоа, еден ден пред големиот христијански празник Прочка, претседателот на О.О.ГРОМ – Охрид, Љупчо Настоски и  дел од членовите на ГРОМ – Охрид организираа заеднички ручек со мајсторите, градежниците и останатите работници кои се вклучени во изградбата на манастирот Св.Спас во Горно Лакочереј. При посетата на манастирот, членството на ГРОМ имаше прилика да види како се одвиваат работите на манастирот, а воедно и да ги сослуша проблемите со кои се соочуваат работниците.

Со овој скромен потег ГРОМ – Охрид продолжува да потврдува дека е општествено-одговорна партија, блиска со граѓаните.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin